Villa Lomakolo

Varustelu

Mökissä on pyykkikone, astianpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, silityslauta ja -rauta, sähkö/puusauna, kaksi televisiota, jääkaappi-pakastin, radio - cd -soitin, ilmastointi, puu/parkettilattiat. Kiinteistö on kytketty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Keskuslämmitys. WC:ssä on tilava kaapisto ja potta lapsille. Siivousvälineet ja -aineet ovat siivouskaapissa.

Ruokapöytä on kuudelle. Mökissä on lisätuoleja. Keittiöstä löytyy myös astianpesukone, sähköhella, leivänpaahdin, vatkain,  kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Tieosuuskunta puskee tien ja putsaa myös pihaa. Lumikola ja lumilapio ovat seinustalla tai varastossa. Pulkat, potkuri, lumikengät (3 kpl), kävelysauvat jne. ovat myös vieraidemme vapaasti käytettävissä.

Astiasto

Ruokailuastiastona on valko-sininen ruusu-astiasto (12 hengen) (kupit, syvät lautaset, matalat lautaset). Lisäksi vitiirinkaapissa muita ruokailuastioita mm. viini/kuohuviini -, konjakki -, olut-, väkevä viini- ja grogilasit. Ruoanlaittovälineinä on paistinpannuja, vuokia, kattiloita, vatkain, siivilä, valkosipulipuserrin, vispilä, lihanuija, lastoja ja muita erilaisia välineita. Katso yläkaapeista ja puuhellan laatikoista!

Peruskeittiötarvikkeet

Astianpesuainetta ja pulveria, suodatinpusseja, leivinpaperia tuorekelmua, foliopaperia ja  muovipusseja pyrimme hankkimaan mökkiin. Omistajat käyvät satunnaisesti mökissä, joten jos em. jokin loppuu, hankithan niitä tilalle. Kiitos:) Lähtökohtana se, että niitä ei  tarvitsisi rahdata kotoa. Huomoidaan yhdessä kanssamatkustajat eli seuraavat vieraat.  Mökissä oleva muu tavara on hankittu Villa Lomakolon vieraita varten.  Sairastumisen varalta mm. khh:n kaapissa kuumemittari.

Retkille mukaan

Hiihto- ja vaellusretkille mökissä on termospullo ja vyölaukkuja sekä reppuja, joita voi lainata.

Mökistä löytyy myös puukuksia, joita saa lainata. Kuksasta nautitaan kuumaa juomaa ja konjakkia. Älä pese kuksaa asitianpesukoneessa, vaan juoksevan veden alla – hieman astianpesuainetta.

Kynttilät

Tuikkukynttilöitä varten on kaksi Pentikin tuikkukynttelikköä sekä kynttilöitä varten erikseen alustoja ja ruskeita lautasia.