Villa Lomakolo

Varustelu

Mökissä on pyykkikone, astianpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, silityslauta ja -rauta, sähkö/puusauna, kaksi televisiota, jääkaappi-pakastin, radio - cd -soitin, ilmastointi, puu/parkettilattiat. Kiinteistö on kytketty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Keskuslämmitys. WC:ssä on tilava kaapisto ja potta lapsille. Siivousvälineet ja -aineet ovat siivouskaapissa. Khh:ssa myös wc.

Ruokapöytä on kuudelle. Mökissä on lisätuoleja. Keittiöstä löytyy myös astianpesukone, sähköhella, leivänpaahdin, vatkain 2 kpl, munankeitin,  kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Tieosuuskunta puskee tien ja putsaa myös pihaa. Lumikola ja lumilapio ovat seinustalla tai varastossa. Pulkat, potkuri, lumikengät (3 kpl), kävelysauvat jne. ovat myös vieraidemme vapaasti käytettävissä.

Mökissä on kirjoja ja lehtiä ja lapsille hieman leikkikaluja. Leikkikalut sohvan ns. sisällä laatikossa ja tv -tason kaapissa. Pikku vauvalle on sänky ja  siihen patjat parvella sängyn alla. Lisäksi vauvalle ruokalappu ja juomamuki kaapissa. Vauvan sängyn lakanoita löytyy kaapista. Ota yhteys,  kun tarvitset vauvalle sängyn.

Astiasto

Ruokailuastiastona on valko-sininen ruusu-astiasto (Romantic) (12 hengen) (kupit, syvät lautaset, matalat lautaset). Lisäksi vitiirinkaapissa muita ruokailuastioita mm. viini/kuohuviini -, konjakki -, olut-, väkevä viini- ja grogilasit. Ruoanlaittovälineinä on paistinpannuja, vuokia, kattiloita, vatkain, siivilä, valkosipulipuserrin, vispilä, lihanuija, lastoja ja muita erilaisia välineita. Katso yläkaapeista ja puuhellan laatikoista!

Peruskeittiötarvikkeet

Astianpesuainetta ja pulveria, suodatinpusseja, leivinpaperia tuorekelmua, foliopaperia ja  muovipusseja pyrimme hankkimaan mökkiin. Omistajat käyvät satunnaisesti mökissä, joten jos em. jokin loppuu, hankithan niitä tilalle. Kiitos:) Lähtökohtana se, että niitä ei  tarvitsisi rahdata kotoa. Huomioidaan yhdessä kanssamatkustajat eli seuraavat vieraat.  Mökissä oleva muu tavara on hankittu Villa Lomakolon vieraita varten.  Sairastumisen varalta mm. khh:n kaapissa kuumemittari.

Retkille mukaan

Hiihto- ja vaellusretkille mökissä on termospullo, kuksia, vyölaukkuja ja  reppuja, joita voi lainata.

Puukusasta nautitaan kuumaa juomaa ja konjakkia. Älä pese kuksaa asitianpesukoneessa, vaan juoksevan veden alla – hieman astianpesuainetta.

Kynttilät

Kynttilöitä varten on erikseen alustoja ja ruskeita lautasia. Älä koskaan jätä kynttilää palamaan ns. yksin mökkiin tai älä laita sitä pelkälle pöydälle.